Menu Mbylle

Historiku i kompanisë

N.T.SH ,,INLINE ENGINEERING’’ është themeluar me datën 09.09.2011 është një kompani private tregtare me numër të Biznesit 70760401. Profili i kompanisë N.T.SH INLINE ENGINEERING është shitja dhe instalimi i pajisjeve elektrike për nivelin e tensionit të ulët, të mesëm dhe të lartë si dhe automatizimi. Adresa e kompanisë sonë është: Ulpiana – Dëshmorët e Kombit, Prishtinë, Republika e Kosovës.

Që nga themelimi kemi arritur kontrata bashkëpunimi me kompanitë vendore: KEK, KEDS, KOSTT. Poashtu kemi bashkëpunim profesional dhe partneritet me kompanitë me renome botërore: Siemens, ABB, Shneider, TFKable, ETI, Legrand, Osram.
Projektet tona janë mjaftë të sukseshme sepse udhëheqen nga njerëz të kualifikuar dhe profesional duke i finalizuar ato brenda afatit të caktuar, me një cilësi të duhur ku prioritet kanë gjithëmonë klientët.

Misioni jonë:
Të krijoj një ambient sa më të përshtatshëm duke ofruar dhe shpërndarë produktet dhe shërbimet tona në mënyrë sa më efikase deri tek klientët.

Vizioni jonë:
Elektrizohu dhe jeto më mirë !
Të ndërtojmë të ardhmen elektro energjetike së bashku.

1
Projekte të realizuara me suksese
1
Projete Aktuale
1
Themeluar në vitin
1
Projekte të përfunduara para kohe