Menu Mbylle

Distribitur i Autorizuar dhe Partner Strategjik për Territorin e Kosovës

MAREL d.o.o. veprimtarinë kryesore të biznesit ka prodhimi i kabllove kabllove, nyjeve, aksesorëve për rrjetet jo të izoluara të LV deri në 1 kV, aksesorët e LV ABC dhe pajisje të tjera kabllore.

Elcon Megarad operates and is internationally recognized in the field of design and production of accessories and components for low, medium and high voltage power cables, and of other products for insulation and electrical connection.

Cummins ofron motore dhe grupe gjeneratori në të gjithë Evropën, duke ofruar mbështetje totale për produktin për rajonin. 

Ankara Seramik është kompania prodhuese më progresive e izolatorëve të porcelanit në Turqi për shkak të sistemeve të reja dhe inovative të rrjedhjes së prodhimit.

RAGUM ka qenë aktiviteti kryesor i saj i biznesit;
Shufra rrufe shërben Pajisjet për kabllon vetë-mbështetëse, Aksesorët për përdorim të kabllove vetë-mbajtëse, Ato përdoren për mbajtjen e përçuesve të pa izoluar të niveleve të ndryshme të tensionit, dhe mbajtësit e shtresave shkumë, mbajtësit e shtyllave druri – trarëve, gardhe …